maanantai 18. helmikuuta 2013

Päivä 11

Taas aamu alkoi huonolla ololla, mistä lie johtui... Enää ei jaksaisi kirjoitella päiväkirjaan näitä syömisiä ja kaloriasioita, koska haluaisin keskittyä muihin juttuihin. Ja niitä ei meinaa jaksaa kirjoittaa, kun kirjoittaa näitä ylös. Mutta toisaalta ilman tätä kirjaamista en varmasti huomaisi ruuan laatuasioita tarkkailla näin hyvin enkä tajuaisi syöväni liian vähän tai epäsäännöllisesti. Että puolensa tälläkin. Ja kolme viikkoa olen päättänyt jaksaa näitä kirjailla, joten siihen asti ainakin pitää pyrkiä.

Aamupala: Sama setti taas. Rahkajogurttimustikka. Pitäisi opetella tekemään smoothieita, niitä ois kiva syödä välipalaksikin. Tarviikohan siinä blenderiä...

Aamulla makoiltiin, katsottiin uusin bondi ja lapset katsoi piirrettyjä. Kunnon löhösunnuntaiaamu. Join vain teetä, joten ei mitään leffaherkkuja :)

Lounas: Broilerin filepihvi, kukkakaali, parsakaali ja porkkana.

Raksalla taas ylösalas portaita, kyykkyn ja ylös, tavaroiden kantoa... Voi ainakin hyötyliikunnaksi varmasti luokitella ;) Eväitä ei ollut, joten ruokailu meni aivan liian myöhäiseksi ja kova nälkä iski.

Illallinen: Keittoa, ruisleipä margariinilla ja vichyä.

Kaloreita on varmasti aika paljon käyttämättä, mutta ihmeellinen nälkä ei ole. Pitäisi viikonloppunakin muistaa välipalojen tärkeys, ettei menisi näin pitkiksi ruokailuvälit.

Iltapa: Omena, ruisleivät margariinilla ja juustolla. Vichyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti