perjantai 8. helmikuuta 2013

Päivä 2

Aamulla heräsin ehkä pikkusen virkeämpänä. Olo oli ihan hyvä. Ensimmäiseksi kyllä mietin sitä taas, että jos tänään illalla vähän söisi jotain pientä herkkua. Eihän nyt yhdestä pienestä jostain olisi mitään haittaa? Hei haloo. Siitähän se homma taas lähtisi, kyllähän sen tietää. Sitten aloin miettiä, että no mitä sitten vaikka vähän herkuttelisi. Enhän mä ole niin hirveästi ylipainoinen ja mulla ei ole diabetesta tai kolesterolia... Joten mitä nyt vähänen (kröhön!) määrä suklaata mitään meinaisi. Ajatus hävisi onneksi hetkeksi ja menin syömään aamupalaa.

Aamupala: Aamupalaksi meni puoli purkkia rahkaa, maustamatonta jogurttia ja yksi luumusosepurkki. En keksinyt eilen muutakaan lisuketta tuohon, vaikken edelleenkään ole ihan varma, onko se välttämättä hyväksi. Mutta sillä nyt mentiin. Se maistui paljon paremmalta kuin eilen, itseasiassa jopa hyvältä. Lähdin melko virkeänä töihin ja töissäkin virkeystaso oli huomattavasti korkeammalla kuin eilen. Jaksaa tehdä töitäkin!

Lounas: Lounaalla mietin pitkään linjajonossa, että voinko syödä tomaattikeittoa. Siihen on lisätty sokeria ihan varmasti, koska eihän tomaattikeittoa voi oikein muuten tehdä. Pakko sitä kumminkin oli ottaa, kun vaihtoehdot olivat vielä huonommat. Söin työkavereiden kanssa ihan hyvällä fiiliksellä. Tomaattikeitto, lautasellinen salaattia ja kasviksia, kanan fileepaloja, kaksi ruisleivän palaa becelillä, kaksi lasia vettä ja omena. Ruokailun jälkeen olo oli hyvä ja töitä jaksoi alkaa heti tekemään.

Välipala: Venähti vähän pitkäksi, kun töissä oli niin kiire. Söin yhden viilin.

Illallinen: Töissä oli ihan älytön häsä ja jouduin jäämään aika pitkälti ylitöihin. Tulin vasta seiskan jälkeen kotiin, joten iltaruoka tuli syötyä tosi myöhään. Matkalla mietin herkkuja ja miten olisin ansainnut ne tälläisen työpäivän jälkeen. En kuitenkaan hakenut mitään. Hyvähyvä. Söin nopeasti valmistuvaa hernekeittoa ja yhden ruisleivän palan. Aika ankeaa, mutta itseasiassa hyvänmakuista =) Syötiin koko perheen kesken ja tänään sujui rauhallisissa merkeissä. En lukenut lehteä vaan keskityin ruokailuhetkeen.

Iltapala: Söin kolme pientä näkkäriä margariinilla ja juustolla sekä vichyä. Teki mieli leipää, vaikka ois pitänyt syödä jotain proteiinipitoisempaa. Väsytti ja katsoin samalla telkkaria. Tuli kuitenkin rentoutunut ja hyvä fiilis. Aika vähän teki mieli muuta, vaikka oikein ajattelin, että haluaisinko jotain hyvää. Enpä oikeastaan. Tämä riitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti