keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Päivä 7

Tämän päivän jälkeen on viikko takana taas uusia tapoja. Aamulla heräsin väsyneenä, koska katsoin yöllä loppuun älä pyyhi kyyneleitä paljain käsin draaman areenasta. Mutta eipä siinä auttanut, kuin nousta ja alkaa laittautumaan. Aamulla ilostuin, kun housut soljahtivat jalkaa entistä sutjakkaammin. Ehkä turvotus on laskenut ja vetoketju ei kiristä niin pahasti ;) Kädet on kipeänä eilisestä pumpista.

Aamupala: Söin yksin lehteä lukien saman maitorahka, jogurtti, luumusosesetin. Omegat ja maitohapot perään kera veden.

Lounas: Työkavereiden kanssa salaattia, tomaattia, kurkkua, lantun paloja, edam-juustoa, greippiä, kaksi palaa ruisleipää becelillä, piimälasillinen ja hernesosekeittoa. Ruoka oli tänään aika pahaa ja mä olen sellainen kranttu, etten kovin helpolla syö mitään, mistä en pidä. Vetelin sitä sen verran, että tulin täyteen. Olo oli ihan hyvä ja pirteä lounaan jälkeen.

Välipala: Omena. Jossain sanottiin, että hedelmiä ei kannattaisi syödä yksin vaan aina esim. ruuan yhteydessä. Koska ne voivat lisätä sokerinhimoa? Tiedä tuosta sitten, syön nyt kuitenkin niitä yksinkin.

Illallinen: Puoli lautasellista kaalilaatikkoa ja puoli lautasellista kukka- ja parsakaalia sekä porkkanoita. Söin yksin nopeasti ennen naperon harrastuksiin vientiä. Lapset oli syöneet jo aiemmin. Ruoka oli ihan ok makuista ja sain syötyä ihan kohtuullisen kokoisen annoksen.

Käytiin toisen lapsen kanssa kaupassa toisen ollessa harrastamassa. Ei tehnyt mieli ostella mitään herkkuja eikä tarvinnut kierrellä keskihyllyjä kaukaa tmv. Kun on päättänyt kauppaan mennessä, ettei osta muuta kuin tarpeelliset, niin ei sitä tuu mielitekoja sielläkään sitten niin helposti.

Iltapala: Kaksi palaa ruisleipää margariinilla ja juustolla sekä yksi omena. Illalla olin oikeasti nälkäinen ennen iltapalaa ja mietin, että nyt se vähäkalorisuus alkaa tuntua. Nyt pitäisi saada lisättyä jotain syömistä päiviin, ettei jossain vaiheessa kostaudu tämä vähän syöminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti