tiistai 19. helmikuuta 2013

Päivä 13 ~eka kerta spinningissä!

Aamulla väsytti, kun kello soi kuuden jälkeen. Ei auttanut, noustava oli. Neljä vapaapäivää tätä ennen saivat aikaan aamunousuvaikeudet :)

Aamupala: Rahka, jogurtti ja luumusose.

Töissä aamupäivällä ei meinannut saada mitään aikaiseksi, mutta kyllä se päivä siitä käyntiin lähti.

Lounas: Salaattia, tomaattia, kurkkua, porkkanaa, öljyssä paistettuja paprikoita ja keskurpitsaa, porkkanaa sekä muutama kananpala. Tomaattipaprikakeittoa ja kaksi ruisleipää margariinilla. Lasi piimää ja vettä.

Lounaan jälkeen oli olo, että olen syönyt sopivasti. Vettä litkin reilusti ja teetä pari kuppia. Harkitsen illan spinningiä (kerään rohkeutta) ja koitan juoda reilummin sitä varten. Muutenkin pitäisi juoda reilusti, mutta sinne ei voi mennä ilman kunnon juomista.

Välipala: Omena

Illallinen: Porsaan lehtipihvi ja puoli lautasellista parsakaali-porkkana-paprika-sekoitusta pannulla wokattuna.

Spinning! Ajattelin, että se on ihan tosi kamalaa. Söin päivällä reilusti, litkin vettä, olin nukkunut ja menin easy-tunnille. Johtuiko siitä ja osaksi siitäkin, että vähän himmailin eikä vastukset olleet niin kovat. Mutta jokatapauksessa se oli tosi löysää. Niin helppoa, ettei jaloissa oikeastaan tuntunut miltään eikä hikikään valunut järjettömästi. Toki hiki tuli, muttei pahasti. Menen siis uudelleen ja revittelen vähän enemmän ;)

Olo oli jokatapauksessa tosi hyvä! Tä ruokavalio tekee olon energiseksi ja kevyeksi. Liikunta saa aikaan ihan mahtavan tunteen kropassa ja tarmoa on kuin pienessä kylässä. Ihanaa!

Iltapala: Kaksi ruisleipää margariinilla ja juustolla, viili ja omena.

Tänään tuntuu, että kalorit olisi kohdillaan. Katsotaan kohta, kun naputan ne kiloklubiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti