sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Päivä 4

Tämä päivä pitäisi olla kirjan mukaan se vaikein, jolloin mieliteot olisi tosi pahoja ja mielialanvaihtelut sen mukaisia. Mutta itseasiassa tä oli aika helppo päivä ja vaikka tänään oli tarjolla karkkejakin nenän edessä, niin enpä sortunut! Päivä meni kovassa kiireessä, joka varmasti helpotti mielitekoja, kun ei ehtinyt keskittyä niihin. Liikunta jäi taas työmaalla touhuiluun, jospa huomenna pääsisi ihan oikeasti liikkumaan.

Aamu: Heräsin pirteänä ja hyvällä fiiliksellä. Jaksoin nousta ennen kasia, vaikkei mikään pakko olisi ollut. Aamupalaksi meni perheen kanssa sama setti kuin joka aamu rahka, jogurtti ja luumusose. Sillä pärjää pitkään, kunnon proteiinisetti.

Lounas: Meni liian myöhäiseksi eikä ollut kunnon ruokaa valmiina. Söin kiireesti eilistä jauhelihakastiketta ja kasviksia sekä raejuustoa. Ruoka ei ollut kummoista, mutta kyllä sillä nyt vatsan täytti.

Illallinen: Välipalakin jäi kiireessä väliin. Illalla syötiin hernekeittoa ja ruisleipää margariinilla, kun ei muutakaan ehtitty. Lisäksi söin yhden omenan. Syötiin koko porukalla enkä lukenut lehteä tai muutakaan.

Iltapala: Kaksi pientä näkkäriä margariinilla ja juustolla. Yksi viili. Nämä meni edelleen telkkaa katsoessa, mutta olen aika hyvin petrannut muuten tässä syömiseen keskittymisessä. Enkä ole lueskellut lehtiä samalla, mutta tämä tapa saa vielä jatkua...

Tämä päivä meni hyvällä fiiliksellä ja hyvällä ololla. Mielitekoja ei ollut pahasti, olin paljon pirteämpi ja koko päivä ei mennyt miettiessä ruokaa tai herkkuja. Aika paljon mietin kyllä, mutten koko aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti