tiistai 12. helmikuuta 2013

Päivä 6

Aamupaino oli 73,9 kg. Onpas ihanaa painaa alle 74 kg. Odotan alle 70 kg kuin kuuta nousevaa ja samalla hoen itselleni, että tarkoitus ei ole laihtua vaan muuttaa elämäntapoja. Jos laihtuu samalla, niin se on tervettullutta muttei itse tarkoitus. Siksi voisin syödä enemmän terveellistä ruokaa. Miksei se maistu mulle?

Aamu: Olo oli illan ohjelman ja vähän huonon yön jäljiltä jotenkin nuutunut. Nousin kuitenkin reippaasti ja piristyin vähän. Aamupalalla sama rahka/jogurtti/luumusetti. Omegat ja maitohapot veden kera. Töissä oli tarjolla aamukahvilla suklaakakkua. Ei suuremmin tehnyt mieli. En koskaan syö töissä herkkuja, joita sinne tuodaan. Joten siellä kieltäytyminen ei ole vaikeaa. Häpeänkö jotakin, koska en koskaan syö? Ehkä... Ehkä ajattelen, ettei kukaan saisi ajatella, että ei tuonkaan kannattaisi enää ottaa kakkua? Kun en ota, niin kukaan ei voi ainakaan niin ajatella.

Lounas: Työkavereiden seurassa. Salaattia, kurkkua, tomaattia, paahdettuja paprikoita, vesimelonia, kanan filettä ja juuressosekeittoa. Pari palaa ruisleipää becelillä ja lasi piimää sekä vettä. Olo oli sen verran täynnä, että päätin säästää jälkkärihedelmän iltapäiväksi. Olo oli lounaan jälkeen virkeä ja hyvä.

Välipala: Viili ja omena. Näillä pitäisi jaksaa jumppailla vielä ennen kotiinmenoa. Saas nähdä.

Ei meinannut jaksaa. Olo oli ihan kauhea treenissä. Olin pumpissa ja pyörrytti sekä oksetti. Mistä lie johtui. Koitin vähän himmailla, mutten sentään lähtenyt pois.

Illallinen: Lasi maitoa, raejuusto, puolikas kanan rintafile, porkkanoita, tomaattia ja fetajuustoa.Annos oli pieni, enemmänkin olisi voinut syödä. Mutten yllättäen taas tykännyt mistään muusta, kuin porkkanoista. Raejuusto on ihan kamalaa, mutta se on aika hyvä proteiinin lähde, joten pitää sitä koittaa vähän syödä.

Ruuan jälkeen oli jotenkin tosi paljon virtaa, vaikka pumpin jälkeen tuntuikin että en pysty sormeakaan liikauttamaan tänään. Mutta mitäs vielä. Olin todella hyvällä fiiliksellä, tämä kuuden päivä on ollut kaikinpuolin energinen ja hyvällä fiiliksellä menty eteenpäin. Uskon, että ruokavaliolla on iso syy tähän hyvään ja energiseen fiilikseen. Jaksoin tehdä huomiselle kaalilaattikoa, siivoilla, tiskata ja lapselle opettaa kirjaimia sekä kaivella maalaustarvikkeet esiin. Usein kun syö huonosti, niin ei ole energiaa iltaisin oikein mihinkää. Lapselle saattaa helposti sanoa, että maalataan joskus toiste, kun en jaksa etsiä niitä. Tai ruokaa laittaa "sitten huomenna" ja silloin lämmittää hernaria, kun ei muuta enää ehdi. Joten tämä olo on tosi tervetullut ja tuntuu tosi hyvältä.

Iltapala: Kaksi varrasleivän palaa margariinilla ja juustolla. Lasi vichyä. Joku hedelmä menis vielä, jos jaksais hakea. Ei taida kyllä olla muutakuin omppua. Mutta kyllä kaksi omppua voi päivässä syödä :) Täytyy täyttää kalorit ja katsoa sitten, mitä mahtuu vielä, jos mitään. Nytkin kun mietin, onko kyseessä halu syödä vai pieni nälkä. En itseasiassa ole ihan varma... Mistä senkin tietää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti