tiistai 5. maaliskuuta 2013

Päivä 27 - pian kuukausi täynnä

Kohta kolkutellaan neljän viikon täyttymisen kunniaksi ja pitää sanoa, että tuntuu kuin jotain olisi jo jäänyt korvien väliin. Ajatukset on kuurimaisesta ajattelusta siirtyneet pikkuhiljaa sellaiseen syön hyvin ja liikun, herkutellakin välillä voin-ajatukseen. Sellaiseen mielentilaan, jossa pudotetut kilot eivät ole pääasia vaan terveys ja hyvä olo. Vielä en todellakaan ole niin pitkällä, että pystyisin tuohon käytännössä, mutta huomaan ajatusteni jo lähtevän pikkuhiljaa sille uralle. Vielä on paljon tekemistä, että voin sanoa tehneeni elämäntaparemontin, ollaan vasta otettu ensimmäiset askeleet sillä pitkällä matkalla. Mutta ekat viikot olen selkeästi joutunut taistelemaan itseäni vastaan, etten ole lähtenyt kitukuurille, jolla olisin nopeasti laihduttanut normaalipainoon ja sen jälkeen antanut taas itselleni vapaat kädet syödä ja olla liikumatta. Edelleen tiedän, että sortuminen on hiuksenhienoisista asioista kiinni ja jos annan sokerille pikkusormen, on se vienyt minut kohta jo kokonaan. Mutta luulen, että mitä paremmin sen tiedostan, sitä vaikeammin niin tulee käymään. Pistän tietoisesti sille vastaan! Toivottavasti hyvin pitkän aikaa...

Aamupala: Rahkasetti

Lounas: Salaattia, tomaattia, kurkkua, kukkakaalia, vesimelonia, kanaa, bataattikeittoa, ruisleivät margariinilla, piimälasi ja omena.

Lounas oli melko runsas, koska olin menossa hammaslääkärille ja tiesin, että ei tuu syötyä taas ihan hetkeen sen jälkeen.

Välipala: Puolikas banaani joskus aika myöhään. Ja kourallinen pähkinöitä.

Iltapala: Kaksi ruisleipää margariinilla ja juustolla, omena ja viili. 

Kokonaiskalorit: 1200 kaloria

Proteiinit 19 %
Hiilarit 52 %
Rasvat 29 %

Vihreitä palloja, mutta liian vähän kaloreita. Menee hammaslääkärin piikkiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti