maanantai 25. maaliskuuta 2013

Viikon tauko- suklaata, jäätelöä, pullaa...

Mulla on ollut viikon tauko sekä treeneissä että kunnon syömisissä. Tällä viikolla on kulunut mm. iso milka-suklaalevy, pienempi maraboun levy, rahkapullapitko, kaksi pakettia minttusuklaakeksejä, ainojäätelöpaketti, iso kasa mehujäitä, kalinkajogurtteja ja maustettuja rahkoja sekä litratolkulla mehua.

Liikuntaa ei yhtään vaan päinvastoin olen maannut aamusta iltaan ja illasta aamuun sängyssä. Eli tähän hirveään repsahdukseen on olemassa sentään joku syy, tai no ainakin tekosyy. Ja se kulkee nimellä influenssa tai vähän pahempi flunssa tai mitä lie olikaan. Kuumetta oli, paikat särki, kurkku oli kipeä ja jossain vaiheessa kuvaa astui tajuton tukkoisuus. Olin tosi kipeänä, en tiedä ikinä sairastaneeni noin ärhäkkää flunssaa. Ja kera sairaiden muksujen (mies terveenä töissä) tuo sairastaminen vei kyllä kaikki voimat ja siksi varmaan jatkuikin oikeasti melkein viikon verran.

Noh, tänään on koitettu nyt päästä takaisin ruotuun ja syöty aikalailla oikein. Liikuntaa en uskalla vielä harrastaa enkä varmaan muutamaan päivään tän jälkeenkään. Nenä on kuitenkin vielä tukkonen, yskä lohkeaa ja kurkkukaan ei tunnu vieläkään entiseltään. Parempi nyt vaan parannella rauhassa.

Mutta tunnenko nyt huonoa omaatuntoa? Enpä oikeastaan. Oli niin kurja olo, että mikä maistui, niin sitä tuli syötyä. Painoa tuli reilu kilo viikossa takaisin, toivottavasti pääosin turvotusten muodossa. Ainoa mikä harmittaa on se, että aina kun tulee tälläinen poikkeustilanne, niin syömiset menee ihan mäkeen. Ois sitä nyt kipeenäkin voinut vähän katsoa, mitä syö ja koittaa syödä hedelmiä jne. Eikä suklaa ole kipeällekään mitenkään tarpeellista, ilmankin olisi varmasti parantunut ja ehkä jopa nopeammin.

Toisaalta tuosta kaikesta mässäämisestä ja makaamisesta tuli tosi huono olo. Oli taas tosi mukava tänään palata terveellisempien eväiden pariin ja toivottavasti turvotuspöhö ällötäysiolo lähtee nopeasti pois. Viikkoon en ole päivittänyt kaloreita tai muutakaan. En siksi ettenkö olisi halunnut vaan en oikeasti vain jaksanut. Toivotaan, että päästään pian taas vauhtiin ruokien ja liikunnan suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti