tiistai 26. helmikuuta 2013

Herkkupäivät takana, päivät 18 ja 19!

Päivä 18

Aamupala: Rahkaa. jogurttia ja luumusosetta.
Lounas/päivällinen/välipala: Salaattia, vehnäleipää ja näkkäri margariinilla. Juuresröstiä, kanan filettä vuohenjuustolla ja punaviinikastiketta.
Iltapala: 3 palaa mariannerahkakakkua ja 2 suklaakeksiä

Kokonaiskalorit 2213 kaloria

Proteiinit 18 % 
Hiilari 55 %
Rasva 27 %

Päivä 19

Aamupala: Rahkaa ja ananasta
Lounas: Couscoussalaattia, kaalimajoneesisalaattia, rieska margariinilla, omenaa ja viinirypäleitä
Illallinen: Nakkimunakas raejuustolla, parsakaalia, kukkakaalia ja porkkanaa. Näkkäriä margariinilla. Omena.
Iltapala: Viili ja 5 tummasuklaapalleroa.

Kokonaiskalorit 2228 kaloria

Proteiinit 16 % 
Hiilari 31 %
Rasva 53 %

Viikonloppuna oli vapaahetkiä miehen kanssa ravintolaillallisen muodossa ja lapsen synttärijuhlia herkkuineen. Ravintolareissu meni hyvin, söin hyvälä omatunnolla ja tosi hyvää ruokaa. Suht terveellisesti ja vaikka jälkkäriä teki mieli, niin maha ei onneksi sitä vetänyt. Illalla juhlissa tuli herkuteltua muutamalla kakkupalalla ja parilla suklaakeksillä. Ei lähtenyt pahemmin lapasesta, joten olin tyytyväinen!

Maanantaipäivänä olin ystävien luona ja tarjolla oli vaikka mitä herkkuja. En kuitenkaan ottanut muffinseja tai kakkua vaan keskityin salaattipuoleen. Illalla kotona oli kauhea nälkä ja tuli napsittu näkkäreitä ruuan lisäksi vähän liikaa ja turhaan. Illalla oli herkkumielitekoja ja vedinkin sitten viisi suklaapalleroa. Oli ne hyviä eikä suurta morkkistakaan tullut. Ainoa, mikä häiritsi pahasti oli se, että tämä herkuttelu ei ollut suunitelua vaan meni enemmän tälläseen lähti-hanskasta-kategoriaan. Etten pystynytkään lopettamaan yhteen päivään, että väsymys ja mieliteot veivät voiton. Mutta nyt vaan ravistellaan se pois ja kohti uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti