perjantai 15. helmikuuta 2013

Päivä 8 ~Viikko takana!

Viikko on menty sokerittomalla ja hyvin on mennyt. Mieliteot eivät ole enää pahoja ja koko ajan en ajattele herkkuja. Tottakai useamman kerran päivässä mietin, että oispa kiva, kun perjantaina sais ostaa suklaata tai tiistaina ois ollut laskiaispullapäivä jne. Mutta mietin jotain muutakin ainakin välillä :) Viikkoon ei mahtunut kuin kaksi jumppaa yksi muokkaus ja yksi pumppi. Mutta jotain sekin. Raksalla tuli myös onneksi vähän touhuttua. Syömiset on menneet muuten ihan hyvin, mutta kalorit on jääneet hieman alhaisiksi. Pitäisi petrata.

Aamu: Väsytti, paljon. Aamupalaksi meni rahkaa, jogurttia ja mustikkasosetta. Ihan ilman mitään tärkkelyksiä, joten ei pitäisi kiloklubinkaan herjata ;)

Lounas: Salaattia, kurkkua, porkkanaa, sipulia, tomaattia ja raejuustoa. Pari ruisleivän palaa margariinilla. Pinaattikeittoa ja yksi kananmuna. Vettä lisäksi vielä. Söin työkavereiden kanssa, ruoka ei ollut kummoista, mutta tulipahan syötyä. Melko terveellinen annos kuitenkin. Olo oli pirteä iltapäivällä. Käveltiin myös kauemmas syömään, joten jokunen sata metriä tuli reippailtuakin.

Välipala unohtui kotiin, joten se jäi syömättä kokonaan.

Ilalllinen: Kaalilaatikkoa, porkkanaa, paprikaa ja tomaattia.Söin sopivasti ja olo oli hyvä.

Iltapala: Kaksi ruisleipää margariinilla ja juustolla. Omena ja vichyä. Omena oli jotenkin niin suuri, etten meinannut jaksaa syödä sitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti