perjantai 8. helmikuuta 2013

Kalorit päivä 2

Kokonaiskalorit 1158. Eli liian alakanttiin tänäänkin, nyt pitää petrata ja koittaa lisätä vähän ruokaa päivään. Erityisesti proteiinia tarvitsisi lisätä. Mutta millä? En mä joka välissä jaksais rahkaa ja viiliäkään syödä. Kananmunat on ihan jees, niitä vois koittaa vähän koittaa lisätä.

Prosentit oli tänään tällä mallilla: 

proteiinit 23%
hiilarit 50%
rasvat 27%

Ei hyvä. Ei ollenkaan.

4 kommenttia:

  1. Vastavierailulla ollaan;) Hirveästi tsemppiä! Niin paljon tuttuja ajatuksia...tervetuloa sokerihiirten alati kasvavaan joukkoon;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit :) Voi, kun osaisikin kohtuukäytön. Söisi vaan juhlissa vähän kakkua tai lauantaina 100 g irtsareita. Mutta kun eihän se koskaan siihen jää.

      Poista
  2. Kohtuu onkin se kaikkein vaikein! Itselläni edelleen hakusessa, joten keskityn arkena pysymään mahdollisimman tiukasti kaloreissa ja hiilareissa ja sitten parin-kolmen viikon välein herkuttelen kunnolla. Oon kokeillut sitä "maista kohtuudella jos tekee mieli", mutta on ainakin mulla ihan tuhoon tuomittu yritys. Parin viikon sokerilakon jälkeen mieliteotkin vähän rauhoittuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on vaikeaa. Mulle meinaa käydä niin, että vaikka sopisin parin viikon välein herkkupäivän, niin se putki jää päälle. Siinä mielessä olen vähän kuin alkoholisti. Jospa joskus...

      Poista