maanantai 11. helmikuuta 2013

Päivä 5

Aamusta ylös aika virkeänä ja suht aikaisin.

Aamupala: Söin lasten kanssa saman setin, kuin joka aamu. Ruokailu oli mukava hetki ja juteltiin lasten kanssa kaikkea. Sain aamupalan jälkeen lukea vielä lehteä rauhassa ja juoda kupillisen teetä. Oli hyvä olo, virkeä, ei nälkäinen tai ällöttävä olo liiasta syömisestä.

Aamupalapöydästä lähdettiin aikalailla suoraan jumppaan. Lapset lapsiparkkiin ja itse muokkausjumpalle. Treeni sujui hyvin ja jaksoin hyvällä höökillä tehdä. Meni vaan vähän myöhäiseksi kotiinpaluu eikä oltu ajateltu ruoka-asioita, joten meni taas purkkiruuaksi =O Aiaia...

Lounas: Lounaaksi siis taas hernekeittoa, ruisleipää margariinilla, minitomaatteja ja porkkanaa sekä vichyä. Yhden ompun voisin itseasiassa vielä vetästä naamariin.

Lounaan jälkeen väsytti enkä jaksanut lähteä raksalle touhuamaan niinkuin piti. Laitoin lapset päikkäreille ja televisiota töllöttämään, vedin jalkaan flanellihousut ja villasukat. Menin sängylle koneen kanssa. Tällä hetkellä yleensä kaivaisin kaapista suklaata ja teemukin. Mutta ehei, en tänään. Tarpeeksi paha tämä löhöäminen keskellä päivää. Vois sitä nyt edes lapsen kanssa touhuta jotain! Jospa antaisi itselleen hetken, netissä seikkailen, lukien ja telkkaa katsoen. Sitten ryhdistäydyn tiskaamaan, siivoamaan ja pelailemaan lapsen kanssa. Kyllä. Ja illaksi laitan kunnon ruokaa. Jääkaapissa on tarpeita jo sitä varten!

Välipala: Hätäisesti yksi viili, kun unohdin lapsen treenit ja meille tuli kiire. Iltaruokakin jäi ihan vaiheeseen, mutta laitoin sen jääkaappiin odottelemaan loppuvalmistusta. 

Tässä välissä ehti tulla liian nälkä, kun treenien aikana käytiin rautakaupassa ja oli tunteja taas mennyt aikalailla pienellä ravinnolla.

Illallinen: Tein kesäkurpitsa-tomaatti-feta-paistosta ja kanan filepihvejä. Söin ehkä puolikkaan annoksen, kun ei se ollut hyvää. Meni vähän liikaa valkoviinietikkaa ja se oli aika hapanta. Kanastakaan ei maistunut, kuin puolet. Mikä tässä on niin vaikeaa? Miksen mä voi tykätä tavallisesta terveellisestä ruuasta? Hitto soikoon. Söin nyt kumminkin sen puolikkaan annoksen. Nälkä jäi, joten pakko sitä oli iltapalaa vielä syödä.

Iltapala: Kolme palaa (suht pieniä) varrasleipää, margariinia ja juustoa. Vichyä. Olo oli hyvä ja väsynyt.

Katsoin illalla älä pyyhi kyyneleitä paljain käsin ohjelmaa ja se oli virhe. Ohjelma oli ihan tosi hyvä ja liikutti syvältä. Mutta olo tuli tosi ahdistuneeksi ja koko yö meni aika levottomasti. Siitä tuli jotenkin tosi paha mieli ja sellanen epämääräinen pelkotila. Pakkohan ne seuraavatkin jaksot on katsoa kumminkin. Ei tuollaista sarjaa voi kesken jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti